Dit zijn de nieuwste updates van het Crowdcom Event Dashboard

Alle metingen samen op één centraal punt

Dit zijn de nieuwste updates van het Crowdcom Event Dashboard

Tijdens een event is achter de schermen van alles gaande. Alle partijen komen samen met één doel: samen een geslaagd en veilig evenement neerzetten. In actie komen, adequaat handelen en beslissingen maken doe je op basis van data. Het Event Dashboard van Crowdcom bundelt alle relevante informatie op één plek. De nieuwste updates vind je hier.

Bij het organiseren van een event is de Centrale Post het kloppend hart achter de schermen. Van organisatie tot beveiliging: iedereen moet over dezelfde informatie beschikken. Alle data en informatie komen samen op het Crowdcom Event Dashboard: weerbericht, file-informatie, camerabeelden, portofooncommunicatie, sensoren en nog veel meer.

Het Crowdcom Event Dashboard brengt alle data op een overzichtelijke en intuïtieve manier samen. On the spot reageren en in actie komen is onlosmakelijk verbonden met het organiseren van evenementen. Die beslissingen maak je met het Event Dashboard met de meest up-to-date informatie die voor iedereen hetzelfde is.

Dit zijn de nieuwste updates

  1. Samenwerking met partner DCM

De density meters van Dynamic Crowd Measurement meten de drukte en het aantal personen per vierkante meter. Alle data over rijvorming, knelpunten en drukte lees je direct af in het Event Dashboard.

2. Samenwerking met partner DbControl

Hoe hoog is de luchtvochtigheid, wat is de temperatuur, wat zijn de CO2-waardes en wat is de windmeting? Al deze datametingen zijn door de samenwerking met DbControl terug te zien op het dashboard. Waarden die niet alleen belangrijk zijn voor de veiligheid, maar ook voor de beleving van je bezoekers.

3. Samenwerking met partner Event Acoustics 

Geluid moet voor iedereen prettig zijn. Zo voorkom en verhelp je geluidsoverlast en geluidsproblemen. Met de metingen van Event Acoustics vanuit het Event Dashboard grijp je direct in als het geluid over de toegestane grens gaat.

Door te meten krijg je inzicht. Het Crowdcom Event Dashboard helpt je daarbij. Zo zorgen we samen voor een veilig en geslaagd evenement.

Serviceteam op locatie

Reken op vakkundige installatie, waar ook ter wereld.

Binnen 48 uur een offerte

Ontvang razendsnel een offerte, afgestemd op jouw wensen.

Grootste voorraad van NL

Alle sensoren en workstations komen uit eigen voorraad.

Veilige systemen

Dankzij versleuteling en gecertificeerde hosting partijen