Bezoekers tellen

Bezoekers tellen met privacy-vriendelijke telsensoren:

voor een piek zonder paniek.

Zorgvuldig

Telt tot 98% van alle passanten in twee richtingen.

Privacy-vriendelijk

Meet anoniem en past binnen de AVG-regels.

Snel

De telgegevens komen realtime binnen.

Waarom bezoekers tellen steeds belangrijker wordt

Er is iets gebeurd en er moet iets veranderen. Dat horen we bij Crowdcom regelmatig. De vergunningverlener zegt bijvoorbeeld: ‘Het terrein kan die drukte niet aan.’ Maar wat betekent dat? Wat moet er anders? En hoe begin je daaraan?

Bezoekersstromen live meten
Bij Crowdcom helpen we je graag. We meten live alle bezoekersstromen met sensoren. Waar is het druk? Waar komen mensen vandaan? Waar gaan ze naartoe? Om inzicht te krijgen plaatsen we privacy-vriendelijke sensoren op allerlei plekken op het terrein. Alle data komt live binnen op ons Event Dashboard.  Op basis van deze inzichten kunnen we nadenken over crowdcontrol. Samen komen we tot oplossingen drukte te voorkomen en de capaciteit van terrein, routes en doorgangen te optimaliseren.

Zo maken we evenementen veiliger op basis van data

Telsysteem publiek drukte meten
Event Dashboard van Crowdcom

Bezoekers tellen: hoe werkt dat?

De Crowdcom-tellers hangen boven het publiek en meten hoogte van objecten. Zo tellen we volledig anoniem. De telgegevens gaan direct via ons netwerk naar het event dashboard.


Op het Event Dashboard vind je alle belangrijke informatie over crowdmanagement, weergegeven in duidelijke grafieken. De bezetting, druktevoorspelling en heatmaps komen allemaal terug. Het Event Dashboard is ook beschikbaar als app. Zo kun je overal de data bekijken en notificaties ontvangen als het druk wordt.
Lees hier meer over het Event Dashboard

Een telsysteem bestaat uit:

telsysteem brickstream crowdcom

Telsensoren

Voor elke doorgang die je wil tellen leveren wij sensoren, lokale computer en internet. Een complete set is een tellocatie. Elke tellocatie kan tot 15 meter breed tellen.
Crowdcom truss portaal

Ophangsysteem

Onze sensoren hangen boven het publiek aan een truss portaal of mast. Samen kiezen we de juiste breedte voor elke locatie. Zelf een portaal plaatsen kan natuurlijk ook.
Event Dashboard Crowdcom telsystemen

Licentie voor het 
event dashboard

Je krijgt standaard een licentie voor een jaar lang gebruik van het event dashboard van Crowdcom. Wil je meer gebruikers toegang geven tot de software? Dat is zó geregeld.

Op Mysteryland gebruiken wij het telsysteem van Crowdcom. Zo krijgen we inzicht in de publieksstromen. Dat geeft ons meer grip op de uitstroom. Heel waardevol!”

Brickstream_row

Tijdelijk tellen? Of liever een vast systeem?

Met de grootste voorraad telsystemen in Nederland biedt Crowdcom altijd een passend telsysteem, of je nu op zoek bent naar een vaste of flexibele oplossing. Ook hebben we teloplossingen voor kleine én grote evenementen.

Overweeg je een permanente oplossing voor het tellen van bezoekers? Bij Crowdcom zit je goed. Onze vaste telsystemen worden al gebruikt in parken, theaters, beursgebouwen en culturele centra door heel Nederland.

Vertrouwd door

Serviceteam op locatie

Reken op vakkundige installatie, waar ook ter wereld.

Binnen 48 uur een offerte

Ontvang razendsnel een offerte, afgestemd op jouw wensen.

Grootste voorraad van NL

Alle sensoren en workstations komen uit eigen voorraad.

Veilige systemen

Dankzij versleuteling en gecertificeerde hosting partijen