Event Dashboard

Realtime overzicht voor safety professionals 

Kies locaties

Jij kiest wat je wilt zien: het podium, de bar of de ingang? Alles is mogelijk. Je bedient het eenvoudig.

Stel notificaties in

Zo ben je op tijd op de hoogte van veranderingen en kom je niet voor verrassingen te staan.

Krijg meer inzicht

Wil je meer weten? Dat kan dankzij onze partners. Zij meten bijvoorbeeld decibellen of luchtvochtigheid.

Alle data op één plek

Het event dashboard is de plek waar alle data van jouw evenement samenkomt. In een live-omgeving zie je hoeveel mensen er zijn, en hoe ze zich bewegen. Maar dat niet alleen: ook geluid, luchtvochtigheid en filenieuws kunnen hier binnenkomen. Het is maar nét wat je nodig hebt om jouw evenement tot een succes te maken.

Heb je alle belangrijke data op één plek? Dan zie je waar actie nodig is. Acuut, maar ook later. Wordt het rustig hij de bars, maar steeds drukker bij de uitgang? Verplaats dan bijvoorbeeld je personeel. Met het dashboard ben je voorbereid en werk je efficiënt.

Handige notificaties
Op het dashboard krijg je notificaties binnen. Tien minuten vóór de maximale capaciteit in zicht komt bijvoorbeeld, kan er zo’n melding komen. Handig, want nu heb je nog de tijd om beslissingen te nemen.

Event Dashboard van Crowdcom

Bekijk een selectie van onze data modules

Aantal bezoekers

Aantal & bezetting

Bekijk de capaciteit en aantal bezoekers van het terrein. We sturen notificaties bij elke bezetting die voor jou belangrijk is om op tijd de sturen
Dagverloop

Bezoekersverloop

Het dashboard laat duidelijk zien hoe het bezoekersverloop is op het evenemententerrein. Op deze manier kan je het drukteverloop zien op je terrein en trends spotten
Shift

Trends

Het dashboard geeft de verschuiving weer tussen gebieden. Hierdoor zie je nog voor een artiest begint hoe druk het zal worden op het terrein.
Automotive industry import of new cars for sale
Partnerprogramma: Alle data op één plek

Wind, temperatuur en.. auto's.

Het event dashboard is ontwikkeld met een heldere visie: alle data op één plek zodat jij overzicht hebt en op tijd kunt bijsturen. Welke data je nodig hebt? Dat hangt af van je evenement én van je bezoekers. Om jouw organisatie alles te kunnen bieden, hebben we ons event dashboard ontworpen om allerlei soorten data te ontvangen en de onderlinge relaties duidelijk te tonen.

Bij Crowdcom verzamelen we niet alle data zelf. We werken daarvoor samen met partners die ieder hun eigen expertise hebben. Denk aan het meten van decibellen, luchtvochtigheid, wind en nog veel meer. Data van deze partners ontvang je ook op je event dashboard. Als je dat wilt, tenminste, want je selecteert bij ons zélf wat je nodig hebt. Wil je meer weten? Of ook partner worden? Dat kan!

Vertrouwd door

Serviceteam op locatie

Reken op vakkundige installatie, waar ook ter wereld.

Binnen 48 uur een offerte

Ontvang razendsnel een offerte, afgestemd op jouw wensen.

Grootste voorraad van NL

Alle sensoren en workstations komen uit eigen voorraad.

Veilige systemen

Dankzij versleuteling en gecertificeerde hosting partijen