TODAY – Grip op de dag

Het door Crowdcom ontwikkelde Event Dashboard biedt u direct toegang tot uw teldata via een smartphone, tablet of pc. Met het pakket TODAY hebt u direct toegang tot uw publieksstromen en ziet u in een oogopslag het verloop per dag, het totaal getelde bezoekers en de bezettingsgraad van uw event. Dagtotalen vormen de basis voor een prognose van een volgende editie en geven heldere inzichten in het gedrag van uw publiek. 

publieksstromen today

Alles voor een goede evaluatie

Met het pakket TODAY is het gemakkelijk om de actuele publieksstromen, drukte en verloop van de bezoekers te analyseren. Heldere grafieken en cijfers geven u direct inzicht in alle relevante data en vertellen het verhaal wat er op uw evenement gebeurd. In real time én op elke gewenste locatie. Maar met ons TODAY pakket kunt u meer. De dagtotalen en trendlijnen zijn bij uitstek geschikt voor evaluaties met hulpdiensten en beveiligingspersoneel. Alle data blijft nog een maand na uw evenement beschikbaar. Zo grijpt u tijdens evaluatie terug naar cijfers, naast uw ervaring. Het TODAY pakket is geschikt voor elk middelgroot tot groot evenement waar cijfers en resultaten centraal staan. TODAY is bovendien bij uitstek geschikt om relaties te leggen tot het programma, het weer of andere relevante gebeurtenissen. Hoe we dat doen? Lees meer over onze werkwijze.

Geen detail missen

publieksstromen todayWilt u tijdens uw evenement niets aan het toeval overlaten? Crowdcom kan op locatie de monitoring van het Event Dashboard voor u beheren tijdens uw evenement. Denk aan het interpreteren van trendlijnen, monitoren van telsystemen en waarschuwen bij veranderingen in de bezoekersstromen. U haalt zomaar 10 jaar crowd management ervaring in huis. Maak daar vooral gebruik van! Klik hier om vrijblijvend een offerte op te vragen

Andere oplossingen:
LIVEANALYTICS | REPORT

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op