REPORT – Alle feiten op papier

Het paradepaardje van onze dienstverlening is de het REPORT pakket. Alle Analytics tools zijn inbegrepen in dit pakket en daarnaast neemt Crowdcom de rapportage van de teldata voor u uit handen. REPORT wordt vaak gebruikt door grootschalige evenementen waarbij becijfering van publieksstromen voor elke discipline relevant zijn. Crowdcom bedient zo niet alleen de veiligheidskolom, maar ook de marketing, programmering en zelfs de sponsoring. 

Rapportage en evaluatie

Met het pakket REPORT neemt Crowdcom het laatste stukje van de puzzel uit handen; de rapportage. We analyseren alle cijfers, verwoorden de grafieken en plaatsen kanttekens bij bijzondere gebeurtenissen welke zichtbaar zijn in de teldata. Doorgaans wordt de rapportage als  onderzoek opgesteld, waarbij we samen met u vraagstukken vaststellen en op zoek gaan naar antwoorden in de data. U kunt bijvoorbeeld denken aan vragen over het gebruik van faciliteiten of paden, drukte op gezette tijden of de capaciteit van de visitatie.  Voor sponsoren en programmeurs zijn onze rapportages vaak zeer relevant; zij krijgen immers de kans om het effect van campagnes te meten en ‘harde’ cijfers te publiceren over bezoekersaantallen. Tot slot is een rapportage op papier nog altijd een kristal helder communicatiemiddel richting de vergunningverlener en hulpdiensten tijdens evaluaties. U kunt feiten van fictie scheiden en bewijslast aandragen dat u binnen de kaders van de vergunning geacteerd hebt. Neemt u vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

report rapportage

 

Andere oplossingen:
LIVE | TODAY | ANALYTICS

Via een externe opdracht kennis gemaakt met Crowdcom.
Fijne samenwerking met een jong bedrijf dat meedenkt met de organisatie. Veel kennis in huis door hun opgedane ervaringen.
Vlot werkende applicatie die naar wens kan worden ingevuld met de voor organisatie gewenste informatie.
Zeer handig om de bezoekers aantallen te hebben. Naast de veiligheid ook goed voor sponsoren en personeelsplanning.

Paul Hazenberg

Organisator, Hippe Happen Festival

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op