LIVE – Elke bezoeker geteld

Overal waar grote groepen mensen samenkomen is monitoring en toezicht van publiek drukte van groot belang. De telsystemen van Crowdcom geven organisaties en veiligheidsdiensten gedetailleerd inzicht in realtime publieksmetingen, trends en knelpunten. Zo ondersteunen we festivals, kermissen, beurzen en toeristische hotspots om publieksstromen veilig en beheersbaar te houden.

Realtime publieksmetingen

Crowdcom verzorgt met behulp van video analyse software  tellingen voor de evenementenbranche en toeristensector. Op ons Event Dashboard kunt u als gebruiker alle resultaten direct bekijken.  U ziet bijvoorbeeld hoeveel personen binnen zijn en of er sprake is van een in- of uitstroom.
Onze telsystemen hangen wij minimaal 24 uur voor aanvang van uw evenement op. Ons serviceteam zorgt voor alle verbindingen en onderhoudt het systeem indien nodig tijdens het evenement.  Crowdcom biedt zo een turn-key oplossing aan voor elk evenement. Automatisch tellen van publiek is al interessant vanaf 1 ingang.  U ontlast uw personeel en kunt zelf op elk moment inzien hoeveel bezoekers er zijn.  Geen tijd om te blijven kijken? Crowdcom biedt de mogelijkheid om naar uw telefoon een notificatie te sturen als uw locatie vol dreigt te raken.

live dashboard realtime publieksaantallen

Complexe vraagstukken

Crowdcom biedt de publiekstellingen aan in vier verschillende pakketten. Het pakket LIVE  is ons instapmodel waarmee u direct inzicht krijgt in uw actuele bezoekersaantal. U krijgt toegang tot uw eigen beveiligde dashboard omgeving en ziet naar de bezoekersaantallen ook de trend of publiek in- of uitstroomt. LIVE is ideaal voor kleinere evenementen met een capaciteitsgrens, tellingen op afgesloten gebieden, venue’s en tenten.  Wilt u direct inzicht in uw huidige aantallen zonder met handtellers aan de slag te hoeven? Kies dan voor onze LIVE oplossing en krijg toegang tot realtime publieksaantallen.

Onze andere software pakketten bieden mogelijkheden om dagtotalen te bekijken en complexe vraagstukken op te lossen. U leest er alles over op de volgende pagina’s.
TODAY | ANALYTICS | REPORT

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op