Gezocht: projectleider evenementen

Bij Crowdcom houden wij ons bezig met… crowds! Met telsensoren en camera’s, de centrale post, het event dashboard, tools en nog veel meer helpen we onze opdrachtgevers in Nederland en België met het organiseren van een veilig en ontspannen evenement.
En dat gaat goed! Daarom zoeken wij per direct een ervaren projectleider op onze locatie in Hedel.

Wat ga je doen?

Jouw organisatietalent én passie voor techniek komen samen in deze functie. Van het bouwen van een centrale post op maat tot het aanbieden en uitleggen van onze software die real-time data monitort en analyseert: dát hoort bij jouw job. Als projectleider bij Crowdcom starten de eerste voorbereidingen van het project zodra de GO binnen is. Hoe ziet de omgeving eruit en met welke zaken moeten we rekening houden op het event? Welke materialen zijn er nodig en wat is er allemaal beschikbaar? Hoeveel personeel hebben we nodig? En hoe komen we aan een passende planning?
Je zit achter de schermen op kantoor, maar steekt op eventdagen de handen uit de mouwen om te het voortouw te nemen in de bouw, show en breek. Het uitvoeren doe je natuurlijk niet alleen, dat pak je samen op met de crew. Je vindt het dus leuk om te schakelen tussen verschillende soorten taken.

Een paar voorbeelden

Jij gaat aan de slag met:

Voorbereiden
Een goede voorbereiding is het halve werk. Daarom plannen we ruim voor show onze inzet van materialen in. Je maakt tekeningen, plant het materiaal en crew en onderhoud contact met de klant over de productie.

(Op)bouwen
Tijdens opbouwdagen heeft elke leverancier hetzelfde doel: zo efficiënt mogelijk alles klaarzetten voor de deadline. Jij houdt je hoofd koel in een hectische situatie, hebt overzicht en je krijgt altijd voor elkaar wat je nodig hebt. Of het nu over een stroomaansluiting gaat of lunch voor je crew: jij krijgt het zelfstandig voor elkaar. Je bent de spin én neemt ownership voor het hele web.

Teamwork
Als projectleider is het geen onemanshow. Jij stuurt de crew aan en zorgt ervoor dat iedereen een passende taak heeft. Zo vallen alle puzzelstukje naadloos in elkaar en weet jij in alle hectiek wat er nodig is om het plaatje compleet te maken.

Wat heeft Crowdcom jou te bieden?

 • Een uitdagende en veelzijdige functie binnen ons snelgroeiende bedrijf met verdere internationale ambities.
 • Een werkplek waarin jij je lekker kunt ontwikkelen in een zelfstandige functie, met veel ruimte voor eigen initiatief. Naast onze centrale post staan ook onze collega’s centraal: jouw mening telt!
 • Een markconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Een informele en collegiale werksfeer.
 • Een mooi balans tussen kantooruren (50%) en werken op locaties in Nederland en België (50%).

Wie ben jij en wat moet je kunnen?

 • Jij bent het eerste hands-on aanspreekpunt voor onze opdrachtgevers. Je neemt je initiatief en ziet je het werk liggen.
 • Ook ben je ervaren in het leiden van projecten in de evenementenbranche. Door jouw ervaring in de evenementenwereld weet je hoe je ad hoc en stressbestendig kan functioneren en handelen.
 • Met jouw organisatietalent ben je verantwoordelijk voor het in kaart brengen van alle informatie voor de projecten, tekeningen, planning en materiaal op tijd bij de juiste mensen terechtkomt.
 • Ook ben jij degene die de crew aanstuurt. Je bent een kei in het houden van overzicht, waarbij je duidelijk communiceert en altijd twee stappen vooruitdenkt.
 • Daarnaast ben je goed in het bepalen van de juiste prioriteiten aan de hand van de doelen van Crowdcom.
 • Omdat we opdrachten hebben door het hele land, ben jij in het bezit van een rijbewijs B1.
 • En tot slot ben je sterk in de Nederlandse en Engelse taal.

Over Crowdcom

Al ruim 14 jaar is Crowdcom dé aanbieder op het gebied van tools in crowdmanagement. Van het samenstellen tot complete centrale posten op maat, tot het aanbieden van software die real-time data monitort en analyseert. Met ons (service)team werken wij voor de mooiste festivals en evenementen waaronder het Bevrijdingsfestival, Mysteryland en Defqon.1. Met onze kennis en ervaring helpen wij onze opdrachtgevers een veilig en ontspannen event te organiseren.

Serviceteam op locatie

Reken op vakkundige installatie, waar ook ter wereld.

Binnen 48 uur een offerte

Ontvang razendsnel een offerte, afgestemd op jouw wensen.

Grootste voorraad van NL

Alle sensoren en workstations komen uit eigen voorraad.

Veilige systemen

Dankzij versleuteling en gecertificeerde hosting partijen