Gezocht: officemanager

Bij Crowdcom houden wij ons bezig met… crowds! Met telsensoren, strategieën, metingen, een centrale post, het event dashboard, tools en nog veel meer helpen we onze opdrachtgevers in Nederland en België met het organiseren van een veilig en ontspannen evenement. En dat gaat goed! Daarom zoeken wij per direct een officemanager op onze locatie in Hedel.

Als officemanager bij Crowdcom zorg jij voor een beetje crowdmanagement hier op kantoor. Je zit tussen de mensen en de apparatuur en je vindt het leuk om te schakelen tussen verschillende soorten taken. Denk bijvoorbeeld aan administratieve en financiële taken, het ondersteunen van de projectleider en contact met klanten, maar ook de communicatie voor, tijdens en na de evenementen waaraan wij meewerken. Achter de schermen zorg jij ervoor dat alles gesmeerd verloopt.

Een paar voorbeelden

Jij gaat aan de slag met:

Administratieve taken en facturatie
Denk aan het archiveren van documenten en het opstellen van facturen voor Crowdcom in samenwerking met de boekhouder. Je zorgt ervoor dat alle documenten up-to-date blijven zodat we vanuit Crowdcom correct en tijdig kunnen factureren.

Rechterhand van de projectleider
Zodra we een GO krijgen voor een project, beginnen de voorbereidingen: tekeningen maken van de plattegrond. Welke telsensoren, schermen en Cdesks zijn er nodig en wat is er allemaal beschikbaar? Hoeveel personeel hebben we nodig? En hoe komen we aan een passende planning. Jij bent degene die de projectleider ondersteunt en ontzorgt, samen zorgen jullie dat alles tot in de puntjes is geregeld. Een goede voorbereiding is het halve werk.

Communicatie
Je bent het eerste aanspreekpunt binnen Crowdcom voor collega’s en klanten. Soms is dat live, soms telefonisch en een andere keer via de mail of onze website.

Hands-on taken
Teamwork makes the dream work! Jij zit het werk liggen en ook de kleine klusjes neem je uithanden. Het ontzorgen van collega’s en klanten zit in je DNA.

Wat heeft Crowdcom jou te bieden?

 • Een uitdagende en veelzijdige functie binnen ons snelgroeiende bedrijf met verdere internationale ambities.
 • Een werkplek waarin jij je lekker kunt ontwikkelen in een zelfstandige functie, met veel ruimte voor eigen initiatief. Naast onze centrale post staan ook onze collega’s centraal: jouw mening telt!
 • Een markconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Een informele en collegiale werksfeer
 • Een mooie werk/privébalans doordat je soms ook kunt thuiswerken.

Wie ben jij en wat moet je kunnen?  

 • Jij bent het eerste stralende aanspreekpunt van ons kantoor.
 • Ook ben je ervaren in de financiële administratie. Ervaring in de evenementenbranche is extra fijn.
 • Jouw administratieve talent dat ervoor zorgt dat alle informatie op tijd bij de juiste mensen terechtkomt.
 • Ook ben je een kei in het houden van overzicht, waarbij je duidelijk communiceert , initiatief neemt en altijd twee stappen vooruitdenkt.
 • Daarnaast ben je goed in het bepalen van de juiste prioriteiten aan de hand van de doelen van Crowdcom.
 • En tot slot ben je sterk in de Nederlandse en Engelse taal. 

Over Crowdcom

Al ruim 14 jaar is Crowdcom dé aanbieder op het gebied van tools in crowdmanagement. Van het samenstellen tot complete centrale posten op maat, tot het aanbieden van software die real-time data monitort en analyseert. Met ons (service)team werken wij voor de mooiste festivals en evenementen waaronder het Bevrijdingsfestival, Mysteryland en Defqon.1. Met onze kennis en ervaring helpen wij onze opdrachtgevers een veilig en ontspannen event te organiseren.

Serviceteam op locatie

Reken op vakkundige installatie, waar ook ter wereld.

Binnen 48 uur een offerte

Ontvang razendsnel een offerte, afgestemd op jouw wensen.

Grootste voorraad van NL

Alle sensoren en workstations komen uit eigen voorraad.

Veilige systemen

Dankzij versleuteling en gecertificeerde hosting partijen