Gezocht: monteur

Bij Crowdcom houden wij ons bezig met… crowds! Met telsensoren, strategieën, metingen, een centrale post, het event dashboard, tools en nog veel meer helpen we onze opdrachtgevers in Nederland en België met het organiseren van een veilig en ontspannen evenement. En dat gaat goed! Daarom zoeken wij per direct een monteur die ons team komt versterken.

Wat ga je doen?

Alleen maar achter een laptop op kantoor werken, zit niet in jouw DNA. Ben jij het liefst heel de dag op pad? Dan ben je bij Crowcom aan het juiste adres. Door het hele land nemen wij projecten aan: van Defqon.1 tot de lokale jaarmarkt. Van het bouwen van een centrale post op maat tot het aanbieden en uitleggen van onze software die real-time data monitort en analyseert: dát hoort bij jouw job als monteur. Als medewerker buitendienst cross jij het hele land door voor de installatie en demontage van alle producten van Crowdcom.

Een paar voorbeelden

Jij gaat aan de slag met:

Voorbereiden
Een goede voorbereiding is het halve werk. Van het inpakken van de telsensoren, Cdesks, software en materialen voor de centrale post tot de opbouw op de eventlocatie zelf.

(Op)bouwen
Tijdens opbouwdagen heeft elke leverancier hetzelfde doel: zo efficiënt mogelijk alles klaarzetten voor de deadline. Jij houdt je hoofd koel in een hectische situatie, hebt overzicht en blijft secuur en gefocust werken. Je bent pas tevreden als alles is geïnstalleerd en het totaalplaatje klopt.

Afronden
Bijna elk event is van tijdelijke aard, dus wat je zorgvuldig hebt geïnstalleerd moet weer terug naar het thuishonk in Hedel of wordt weer ingezet op het volgende project. Aan jou de taak om alles weer zorgvuldig te demonteren.

Wat heeft Crowdcom jou te bieden?

 • Een uitdagende en veelzijdige functie binnen ons snelgroeiende bedrijf met verdere internationale ambities.
 • Jij weet straks alles over sensor- en videotechniek. Wij leren je alle ins & outs zodat jij als Crowdcom-expert zelfstandig aan de slag kunt.
 • Een werkplek waarin jij je lekker kunt ontwikkelen in een zelfstandige functie, met veel ruimte voor eigen initiatief. Naast onze centrale post staan ook onze collega’s centraal: jouw mening telt!
 • Een markconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
  Een informele en collegiale werksfeer
 • En een werkbus van Crowdcom zodat je altijd alles bij de hand hebt.

Wat verwachten we van jou?

 • Jij werkt secuur. Het installeren en demonteren van technische apparatuur kent voor jou geen geheimen.
 • Je weet hoe je ad hoc – zonder stress – moet handelen. Je ziet het werk liggen en weet van aanpakken.
 • Je hebt affiniteit met techniek, netwerk en ICT.
 • Jij hebt een mbo werk- en denkniveau.
 • Door het verrassende Nederlandse weer laat jij je niet uit het veld slaan. Bij Crowdcom zijn we niet van suiker.
 • Daarnaast ben je goed in het bepalen van de juiste prioriteiten aan de hand van de doelen van Crowdcom.
 • Omdat we opdrachten hebben door het hele land, ben jij in het bezit van een rijbewijs B1.
 • En tot slot ben je sterk in de Nederlandse en Engelse taal.

Over Crowdcom
Al ruim 14 jaar is Crowdcom dé aanbieder op het gebied van tools in crowdmanagement.  Van het samenstellen tot complete centrale posten op maat, tot het aanbieden van software die real-time data monitort en analyseert. Met ons (service)team werken wij voor de mooiste festivals en evenementen waaronder het Bevrijdingsfestival, Mysteryland en Defqon. Met onze kennis en ervaring helpen wij onze opdrachtgevers een veilig en ontspannen event te organiseren.

Serviceteam op locatie

Reken op vakkundige installatie, waar ook ter wereld.

Binnen 48 uur een offerte

Ontvang razendsnel een offerte, afgestemd op jouw wensen.

Grootste voorraad van NL

Alle sensoren en workstations komen uit eigen voorraad.

Veilige systemen

Dankzij versleuteling en gecertificeerde hosting partijen