Klantenteller voor de retail

Retailers en drogisterijen mogen minder klanten toe laten om COVID-19 te bestrijden.  Crowdcom helpt bij het handhaven van de regels door zeer nauwkeurige publiekstellingen toe te passen. De telling wordt direct zichtbaar gemaakt voor publiek bij de ingang van uw winkel.  Onze systemen zijn klaar voor gebruik en hebben alleen een internetverbinding nodig vanuit uw locatie.  Wij helpen u graag direct met het handhaven van het maximaal aantal toelaatbare klanten.

 

 

Hoe werkt het?

Bij uw in- en uitgang hangen wij sensoren op waarmee we alle passanten tellen. U kunt kiezen voor een tijdelijke installatie waarbij wij toegangspoorten plaatsen. Of u kiest voor een installatie waarbij wij onze sensoren aan uw bestaande infrastructuur ophangen. Uw klanten ondervinden in beide gevallen geen hinder van het systeem.  Ons serviceteam verzorgt een vakkundige installatie en montage waarna u direct kunt tellen.

Klantinformatie

De resultaten kunt u vervolgens op verschillende manieren uitlezen.
U kunt  kiezen om onze app te gebruiken waarmee uw medewerkers notificaties krijgen bij de hoge druk. U kunt ook uw klanten direct informeren met een TV scherm voor de ingang waarop het aantal klanten wordt vermeld dat nog is toegestaan. Wij stellen in dat geval samen met u een bericht op dat waarin het aantal bezoekers getoond wordt of het resterend aantal bezoekers dat mag worden toegelaten tot de winkel.  Uiteraard verzorgen wij een turn-key oplossing inclusief alle materialen.

Alle data beschikbaar

Tellen levert u direct inzicht op in het aantal klanten in uw winkel. Maar ons systeem levert automatisch ook een schat aan andere inzichten waarmee u direct aan de slag kunt. Via ons Event Dashboard hebt live u inzicht in het dagverloop, de piekmomenten en het totaal aantal bezoekers. U kunt makkelijk conversieratio’s bepalen en de gemiddelde investering inzien.

Onze telsystemen zijn direct klaar voor gebruik. Informeer nu naar de mogelijkheden. Bel ons op 085 203 0910 of mail naar info@crowdcom.nl

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op