Crowdmanagement op evenementen

De monitoring en control van grote publieksstromen zit in het DNA van Crowdcom. We hebben inmiddels meer dan 12 jaar ervaring met publiekstellingen, monitoring en consult rond complexe crowdmanagement vraagstukken voor evenementen, beurzen en festivals. Ons bedrijf is volledig is ingericht om tijdelijke telsystemen snel te leveren met de hoogst haalbare servicegraad. Dit levert mooie langdurige samenwerkingen op; van het grootste dancefeest tot de kleinste braderie.

Drukte in beeld

Vanuit de CP heeft u als veiligheidscoördinator alle touwtjes in handen. U moet snel beslissingen maken op basis van de beschikbare kennis. Vaak combineert u camerabeelden met toelichting van collega’s op de vloer. Wat u niet ziet zijn trends, cijfers en data. Terwijl juist deze bronnen u helpen om ruim op tijd beslissingen te nemen. Met ons telsysteem en Event Dashboard brengen we de drukte in beeld via kristal heldere overzichten. Zo combineert u eigen intuïtie,  camerabeelden en onze teldata om goed geïnformeerd snel besluiten te maken.

Area’s , bruggen, doorgangen

Knelpunten kunnen overal ontstaan. Veelvoorkomende vraagstukken waar wij mee aan de slag gaan zijn de drukte van een area, route, ingang of brug. Door in- en uitgangen te tellen kunnen we trends waarnemen en ruim op tijd waarschuwen als een area vol dreigt te raken.

Het Event Dashboard kunt u ook gebruiken om verbanden inzichtelijk te maken tussen publieksstromen, het weer of het programma. U kunt rapporten maken voor veiligheidsdiensten en verschillende gebruikers voorzien van data dat alleen voor hen relevant is.
Met het Event Dashboard kunt u:

✔️  Monitoring bezoekers per gebied
✔️  Monitoring van knelpunten op het terrein
✔️   Alarmfuncties bij toenemende drukte op bruggen, area’s
✔️   dag- week en maandoverzichten van totaal aantal bezoekers
✔️  Rapportage richting vergunningverlener en sponsoren

Datahotel

Hebt u andere sensordata dat u wil koppelen? Geen probleem! Vanuit het Event Dashboard kunt u geluidsmeters, stroomvoorziening, noodverlichting, weerstations en zelfs uw internetsnelheid live monitoren. Crowdcom stelt het Event Dashboard helemaal voor u in.  Komend seizoen rollen we steeds meer features uit van ons Event dashboard.  Vraag daarom naar de mogelijkheden.

Crowdcom in coronatijd

Ook voor ons is Corona dit seizoen hard aangekomen. Terwijl onze agenda voor evenementen werd leeg geveegd hebben we steeds gekeken hoe ons product kon bijdragen aan een veilige samenleving. Er zijn daardoor mooie tools ontwikkeld om samenkomsten op afstand toch mogelijk te maken.

Zo is er de druktemeter; een tool waarmee bezoekers vanuit huis de drukte van uw event kunnen bekijken. Maar we ondersteunen ook uw vergunningsprocedure met advies en consult over inrichting van uw terrein en looproutes. We zetten alle tools van Crowdcom op een rij

✔️  Nauwkeurig anoniem publiek tellen
✔️  Druktemeter op uw website
✔️  LED scherm met informatie over publieksaantallen
✔️  Capaciteitsanalyse van terrein binnen corona regels
✔️  Consult over veilige inrichting en looproutes
✔️  Ondersteuning bij planvorming en vergunningsprocedure

 

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op