Bezoekers tellen voor kerstmarkten

De winterperiode staat voor de deur en de tijd van knusse kerstmarkten breekt aan.  Vergunningverleners zullen toezien op de maatregelen die u treft om voldoende afstand te bewaren voor publiek. Daarom heeft Crowdcom een toolset ontwikkeld om kerstmarkten samen met u coronaproof te maken.

Coronaproof inrichten

Gooi de tekeningen van vorige winterfair nog niet weg! Er is meer mogelijk dan u denkt met slimme signing, een goede routing  en monitoring. Voor publiek zijn kleine duwtjes in de goede richting nodig om voldoende afstand tot elkaar te kunnen houden. Crowdcom denk graag met u mee en neemt 12 jaar crowdmanagement ervaring mee naar de tekentafel.

Drukte op plein en in tent

Crowdcom sensors Er zijn veel mogelijkheden om nauwkeurig bezoekers te tellen op pleinen en in tenten. Crowdcom kiest voor tellingen van toegangswegen of entreepoorten. Is uw terrein voorzien van een omheining? Wij tellen dan boven elke toegang het publiek dat in- en uitstroomt. Bestaat uw winterfair alleen uit een tent? Dan hangen we de sensoren op bij alle deuren. Onze sensoren tellen door hoogte te meten. Dit gebeurt volledig anoniem zonder opslag van beelden of persoonlijke gegevens.

Publiek thuis informeren

Bezoekers laten zich doorgaans goed informeren via uw socials en website. Daarom heeft Crowdcom de druktemeter ontwikkeld waarmee u de actuele drukte live online kunt laten zien. U kunt een reisadvies geven en aantonen wat de beste bezoektijden zijn. Zo spreidt u publiek beter en hoeft men niet onnodig te wachten voor de kerstmarkt.

Alle info op de app

Alle informatie van de tellers is zowel online als via een app beschikbaar. Daarmee ziet u het dagverloop en het totaal bezoeken dat u heeft gehad. We kunnen notificaties sturen wanneer de drukte toe dreigt te nemen zodat u er altijd op tijd bij bent.

Crowdcom publiek tellingen voor Kerstmarkten

✔️  Nauwkeurig anoniem telsysteem boven elke doorgang
✔️  Alle resultaten live terug te kijken online of op in app
✔️  Ontvang notificaties bij drukte
✔️  Informeer publiek thuis met de druktemeter
✔️  Binnen 2 uur geïnstalleerd en klaar voor gebruik
✔️  Voordelig tarief voor langere periodes

Wilt u samen met Crowdcom bekijken wat er de komende periode wel mogelijk is?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op, we denken graag mee!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op