ANALYTICS – Tools voor de professional

Crowdcom biedt verschillende pakketten aan om het Event Dashboard helemaal naar uw behoeftes in te richten. Met het ANALYTICS pakket hebt u alle tools voor handen om vergaande analyses uit te voeren en inzicht te krijgen in alle details rond uw publieksstromen.

Alle details boven water

De meest interessante crowdmanagement vraagstukken kunnen dankzij ons ANALYTICS pakket worden beantwoord. Zo geven we bijvoorbeeld  geven inzicht in capaciteitsgrenzen per ingang, en zelfs per toegangspoortje. Met ANALYTICS kunt u bijvoorbeeld wachtrijen berekenen en doorlooptijden vaststellen. Maar ook vergelijkingen maken met voorgaande jaren of relaties leggen met het programma of het weer (regen en temperatuur) behoort tot de mogelijkheden.  Legt u vooral uw vraagstukken aan ons voor. We sparren graag met u om samen tot een passende oplossing te komen.

publieksdrukte analytics

Capaciteitsberekeningen

Twijfelt u over de capaciteit van paden, bruggen of doorgangen? Hebt u een gewenste maximale wachttijd of wil u de stroom van thuis tot podium eens helemaal doorrekenen? Crowdcom kan voor uw evenement capaciteitsberekeningen uitvoeren en u adviseren over te nemen maatregelen om knelpunten te voorkomen. Hierdoor kan er al in de ontwerpfase van uw evenement eventuele bottlenecks worden weggenomen en voorzorgsmaatregelen worden genomen. Op basis van de capaciteitsberekeningen maakt Crowdcom, samen met u, scenario’s en plannen om tijdens het evenement direct te kunnen anticiperen op mogelijke knelpunten. Daarvoor wordt niet alleen empirische data gebruikt, maar ook het simuleren van verschillende scenario’s behoort tot de mogelijkheden. Tijdens het event monitoren wij vervolgens alle knelpunten met het ANALYTICS pakket. U kunt via de site snel een prijsindicatie berekenen of contact met ons opnemen.

Voorafgaand aan uw evenement biedt Crowdcom de volgende Crowd Management diensten aan:
● Berekening en rapportage van capaciteit (van routes, faciliteiten, locaties)
● Veiligheid scan en advies van inrichting terrein en faciliteiten
● Simulatie van verschillende scenario’s

Andere oplossingen:
LIVE | TODAY | REPORT

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op