Alle Crowdcom-disciplines komen samen tijdens het FTI Hasselt festival​

Alle Crowdcom-disciplines komen samen tijdens het FTI Hasselt festival

In maart 2024 vond het Flanders Technology & Innovation (FTI) event plaats in Hasselt (België). Crowdcom eigenaar Marijn Roelofsen vertelt!

In maart 2024 vond het Flanders Technology & Innovation (FTI) event plaats in Hasselt (België). Een zesdaags stadsfestival waar ontdekt wordt hoe Hasselt zich in de toekomst inzet voor een duurzame en levendige stad waarbij technologie, cultuur en natuur hand in hand gaan. Bij onze zuiderburen kwamen tijdens dit event alle disciplines van Crowdcom samen.

De Elfde-Liniestraat is het hart van het festival. Dit is het thuis voor diverse scholen en een goed voorbeeld van moderne stadsontwikkeling. Zes dagen lang kwamen ondernemers, beleidmakers, onderzoekstudenten en burgers bij elkaar om te brainstormen over de toekomst van Hasselt.

© G-STIC/VITO

Veiligheid in beeld

Opdrachtgever en festivalorganisator Cocomo vloog Crowdcom in voor een compleet veiligheidsbeeld. Crowdcom eigenaar Marijn: “Voor dit festival leverden en faciliteerden we – samen met partners dBcontrol en Crowdwatch – het totaalplaatje: de centrale post met Cdesks, telsensoren, windmeting en camerasysteem. In het Crowdcom Event Dashboard komen alle metingen en analyses samen.”

Real-time data: notifcaties wanneer jij dat wilt

Alle data worden op verschillende manier in het dashboard geanalyseerd en het dashboard pusht alerts als er te veel mensen worden geteld, als er een bepaalde windkracht wordt gemeten of als er een andere gekozen grenswaarden worden overschreden. Cocomo koos ervoor om verschillende notificaties en alerts in te zetten tijdens het FTI event. Door deze meldingen wordt continu monitoren overbodig. Door deze slimme data-analyses en meldingen krijgt de organisatie op tijd een seintje om eventuele maatregelen te nemen.

Serviceteam op locatie

Reken op vakkundige installatie, waar ook ter wereld.

Binnen 48 uur een offerte

Ontvang razendsnel een offerte, afgestemd op jouw wensen.

Grootste voorraad van NL

Alle sensoren en workstations komen uit eigen voorraad.

Veilige systemen

Dankzij versleuteling en gecertificeerde hosting partijen