29 maart 2020

Ondersteuning bij SARI Treatment faciliteit

De Corona uitbraak in Nederland heeft het stadium bereikt waarin meer faciliteiten nodig zijn om alle patiënten op te kunnen vangen. Deze Severe Acute Respiratory Infection (SARI) treatment faciliteiten kunnen bestaan uit tijdelijke voorzieningen zoals tenten en hallen. Ook kunnen  vaste locaties worden gebruikt zoals voormalig schoolgebouwen, kantoren, hotels of voormalig Penitentiaire Inrichtingen.

Bijspijkeren

Crowdcom combineert haar kennis van vergunningverlening, evenementen producties en publieksveiligheid in deze tijd om gemeenten en organisaties te ondersteunen bij het realiseren van een SARI treatment Centre. Wij volgen de richtlijnen van de WHO en staven ons advies continue aan het actuele beleid. Op cruciale kennis rond de preventie van infectie zijn we inmiddels bijgeschoold zodat we nog beter kunnen adviseren.

Eerste locatie

In opdracht van NLG Security heeft Crowdcom de BHV- en ontruimingsplannen geschreven voor het SARI Treatment center voor dak- en thuislozen in de voormalige P.I in Tilburg. Hier worden komende week 24 bedden gerealiseerd en de faciliteit kan nog eens uitbreiden naar 117 bedden binnen drie weken. Via deze weg willen we alle hulpverleners, beveiligers en patiënten die gebruik gaan maken van de faciliteit heel veel sterkte toe wensen.

U kunt contact met ons opnemen voor de volgende ondersteuning

 

  • Screening potentiële SARI Treatment locaties
  • Inrichtingsvoorstel inclusief vereist tekenwerk
  • Vergunningsaanvraag en papierwerk
  • Opzetten (produceren van) faciliteit binnen kaders van budget, tijd en arbeid
  • Opstellen bedrijfshulpverlening plan, ontruimingsplan, infosheets en taakkaarten

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op