24 maart 2020

Samen in strijd tegen het Coronavirus

Ons evenementen hart bloedt. De maatregelen om het COVID-19 virus te bestrijden hebben onze geliefde evenementensector volledig plat gelegd. Uiteraard respecteert Crowdcom de maatregelen volledig en volgen ook wij de richtlijnen van het RIVM om verdere verspreiding tegen te gaan. Maar we zijn ook ondernemer en krijgen een hulpvraag uit onverwachte hoek. De overheid heeft besloten om niet meer dan 1 persoon per 10m2 toe te staan in winkels en drogisterijen. De monitoring van deze maatregel is Crowdcom op het lijf geschreven.

In strijd tegen het Coronavirus gaat Crowdcom publiekstellingen aanbieden voor winkels en drogisterijen om het totaal aantal klanten goed te kunnen monitoren.
Onze telsystemen worden doorgaans ingezet op grootschalige publieksevenementen. Nu evenementen verboden zijn, bieden wij onze capaciteit graag aan zodat we samen met retailers een passend deurbeleid kunnen realiseren en klanten goed kunnen informeren

Crowdcom gebruikt zeer nauwkeurige sensoren om publiek te tellen bij verschillende in- en uitgangen van een winkel. De data wordt direct inzichtelijk gemaakt op ons Dashboard. Uw medewerkers kunnen notificaties ontvangen wanneer de aantallen een grens overstijgen. U kunt er bijvoorbeeld ook voor kiezen om uw klanten direct te informeren over het aantal bezoekers dat nog is toegestaan in de winkel.

Crowdcom staat paraat om direct te leveren. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of volg deze link voor meer informatie.
U kunt ons bereiken op crowdcom.nl, via info@crowdcom.nl en via 085 203 0910

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op