29 november 2019

Crowdcom telt tijdens Delftse Lichtjesavond

Dinsdag 10 december, de tweede dinsdag van december, zal Lichtjesavond in de Delftse binnenstad gevierd worden. Genietend op de historische Markt van de duizenden lampjes in de kerstboom die worden ontstoken, warme Glühwein (of chocolademelk met slagroom) drinkend en dwalend langs de kilometerslange Lichtjesmarkt waar je terecht kan voor lekker eten, curiosa en andere leuke snuisterijen.

Dit jaar is er voor de veiligheid door gemeente Delft echter een maximum capaciteit gesteld aan de Markt. Door middel van onze telsystemen wordt het aantal bezoekers geteld en zal de Markt worden afgesloten zodra dit maximum wordt bereikt.

Meer informatie over de totale programmering van de Lichtjesavond? Kijk op www.dedonkeredagenvandelft.nl.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op