26 september 2019

Crowdcom aanwezig op Festivak, 6 & 7 november Brabanthallen

Crowdcom maakt publieksdrukte en bezoekersstromen inzichtelijk. Onze systemen tellen bezoekers anoniem met de hoogst mogelijke betrouwbaarheid. Via ons Event Dashboard zijn alle resultaten direct beschikbaar en worden onder meer knelpunten, drukte en toestroom in een keer duidelijk. Ook tijdens Festivak waar onze systemen daadwerkelijk aan het tellen zijn. Benieuwd naar deze real-time inzichten? Bezoek onze stand 452 op 6 & 7 november in de Brabanthallen te ’s-Hertogenbosch.

Festivak, de vakbeurs voor grootschalige evenementen
Festivak biedt een compleet overzicht van aanbieders van producten of diensten die organisatoren ondersteunen bij het verwezenlijken van hun evenement. Verder biedt Festivak een inhoudelijk programma met actuele thema’s en cases waarbij organisatoren geïnspireerd en gemotiveerd worden.

Benieuwd naar de bezoekersaantallen op uw evenement? Of wilt u de bezoekersstromen beter begrijpen? We hopen u graag te ontmoeten in onze stand, of neem voor een vrijblijvende afspraak contact met ons op.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op